نعناع چه خاصیتی دارد
Elementum nulla turpis cursus. Integer liberos kusto euismod aene pretium faucibus ...
نعناع چه خاصیتی دارد: نعناع یا نعناع متعلق به خانواده Lamiaceae است که شامل حدود 15 تا 20 گونه گیاهی از جمله نعناع فلفلی و نعناع است. این یک گیاه محبوب است که مردم میتوانند از آن بهصورت تازه یا خشک در بسیاری از غذاها و عرقیات استفاده کنند. تولیدکنندگان خمیردندان، آدامس، آبنبات و محصولات زیبایی اغلب از روغن نعناع استفاده میکنند.
استفاده از نعناع تازه و سایر گیاهان و ادویهها در آشپزی میتواند به فرد کمک کند تا طعم خود را افزایش دهد و درعینحال مصرف سدیم و شکر را کاهش دهد.
در طول تاریخ، مردم از گونههای مختلف گیاه نعناع در پزشکی استفاده کردهاند. انواع مختلف گیاهان نعناع طیف وسیعی از ویژگیهای آنتیاکسیدانی و مزایای بالقوه سلامتی را ارائه میدهند، بهویژه برای افرادی که سندرم روده تحریکپذیر (IBS) دارند.
در مقاله نعناع چه خاصیتی دارد در سایت kharkan، تجزیه تغذیهای نعناع را ارائه کرده و فواید احتمالی آن را برای سلامتی توضیح میدهیم. ما همچنین نکاتی را در مورد گنجاندن بیشتر نعناع در رژیم غذایی ارائه میدهیم.
مزایای احتمالی عرق نعناع؛ نعناع ممکن است چندین فواید بالقوه برای سلامتی داشته باشد.
نعناع چه خاصیتی دارد؛ مدیریت مشکلات گوارشی
نعناع گیاهی آرامبخش است که مردم برای هزاران سال از آن برای کمک به تسکین ناراحتی معده یا سوءهاضمه استفاده میکنند.
یک بررسی در سال 2019 نشان داد که مطالعات کنترل شده با دارونما از استفاده از روغن نعناع فلفلی بهعنوان درمانی برای طیف وسیعی از بیماریهای گوارشی، از جمله سوءهاضمه، IBS، درد معده در کودکان و احساس بیماری پس از جراحی حمایت میکند.
نویسندگان این بررسی دریافتند که نعناع علیه میکروبهای مضر عمل میکند، آرامش عضلانی را تنظیم میکند و به کنترل التهاب کمک میکند.
یک بررسی متفاوت از منبع مورداعتماد در همان سال، 12 کارآزمایی تصادفیسازی و کنترلشده را ارزیابی کرد و دریافت که روغن نعناع یک مداخله ایمن و مؤثر برای علائم درد در بزرگسالان مبتلا به IBS است.
بااینحال، یک کارآزمایی تصادفی دوسوکور در سال 2019 با 190 نفر مبتلا به IBS نشان داد که روغن نعناع به طور قابلتوجهی علائم را کاهش نمیدهد.
تحقیقات بیشتری برای تأیید مزایای محصولات نعناع در مدیریت IBS ضروری است.
آلرژی
گیاهان نعناع حاوی یک عامل آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی به نام رزمارینیک اسید هستند.
مطالعهای در سال 2019 روی موشها نشان داد که رزمارینیک اسید علائم آسم را در مقایسه با گروه کنترلی که مکمل دریافت نکرده بودند کاهش میدهد.
طبق بررسی منبع معتبر سال 2019 که در Frontiers in Pharmacology منتشر شده است، خانواده گیاه نعناع طیف وسیعی از ترکیبات گیاهی را ارائه میدهد که دارای اثرات ضد حساسیت هستند.
بااینحال، محتوای عصاره نعناع در روغنها و پمادها ممکن است بهمراتب قویتر از نعناع رژیمی باشد. تحقیقات بسیار کمی در مورد تأثیر نعناع رژیمی بر علائم آلرژی وجود دارد.
تسکین علائم سرماخوردگی
نعناع حاوی منتول است. این یک ضد احتقان معطر است که ممکن است به شکستن خلط و مخاط کمک کند و دفع آن را آسانتر کند.
استفاده از پمادهای منتول یا مالش بخار ممکن است یک درمان مطمئن و مؤثر برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی باشد.
بااینحال، انجمن ریه آمریکا (ALA) توصیه میکند که مطالعات علمی از استفاده از منتول برای مدیریت علائم سرماخوردگی پشتیبانی نمیکند.
با وجود این، برخی از افراد ممکن است متوجه شوند که علائم سرماخوردگی پس از استفاده از بخار منتول کاهش مییابد.
دفتر مکملهای غذایی (ODS) توصیه میکند که روغن نعناع ممکن است باعث تحریک و قرمزی پوست شود. آنها توصیه میکنند که والدین یا مراقبان به دلیل عوارض جانبی جدی پس از استنشاق مستقیم، پماد را مستقیماً روی قفسه سینه یا صورت کودک نمالند.
نعناع چه خاصیتی دارد؛ رژیم غذایی
برگهای نعناع گیاهی لطیف با ساقههای ملایم است. بهتر است آنها را بهصورت خام یا در پایان پخت اضافه کنید. این به آنها کمک میکند طعم و بافت لطیف خود را حفظ کنند.
هنگام خرید نعناع، به دنبال برگهای روشن و بدون لک باشید. آنها را در یک کیسه پلاستیکی قابلاستفاده مجدد تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.
رشد نعناع نسبتاً آسان است و مردم میتوانند آن را در خانهپرورش دهند و این امر آن را راهی پایدار برای طعم دادن به وعدههای غذایی میکند.
هنگام تهیه نعناع از یک چاقوی تیز استفاده کنید و بهآرامی برش دهید. استفاده از یک چاقوی کسلکننده یا خردکردن بیش از حد باعث کبودی گیاه میشود و منجر به ازبینرفتن طعم روی سطح تخته برش میشود.
غذاهای خاورمیانه، مانند گوشت بره، سوپ و سالاد سبزیها اغلب حاوی نعناع برای طعم هستند.
ایدههای دیگر عبارتاند از:
با مخلوطکردن آب لیموترش با شکر یا استویا و برگهای نعناع مخلوط، لیمو نعناع درست کنید. روی آن را با آب صاف شده و تکههای یخ پر کنید.
ترکیب نعناع در سالسا میوه تازه با سیب خرد شده، گلابی، آبلیمو یا لیموترش، هالاپینو و عسل. با چیپس پیتا دارچین یا روی مرغ پخته سرو کنید.
آب خود را با افزودن برگ نعناع و خیار برای یک خوراکی باطراوت گرم کنید.
چند برگ نعناع خرد شده را به خمیر کوکی بعدی خود اضافه کنید.
روی برگهای نعناع آب داغ ریخته و به مدت 5 تا 6 دقیقه برای چای نعناع خانگی دم کنید. سعی کنید از برگ نعناع شکلاتی برای چرخش استفاده کنید.
برای یک میانوعده سریع، نعنا را خرد کنید و با آناناس تازه مخلوط کنید.
از طرف دیگر، میتوانید این دستورالعملهای سالم و خوشمزه را از متخصصان تغذیه امتحان کنید:
خطرات
مانند بسیاری از گیاهان، نعناع میتواند بر برخی افراد تأثیر منفی بگذارد.
افراد مبتلا به بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) نباید برای تسکین مشکلات گوارشی از نعناع استفاده کنند. بر اساس یک منبع مورداعتماد در سال 2019، نعناع معمولاً بهعنوان محرک علائم GERD عمل میکند.
مصرف روغن نعناع در دوزهای زیاد میتواند سمی باشد منبع مورداعتماد. رعایت دوزهای توصیه شده روغن نعناع ضروری است.
منتول خالص سمی است و برای مصرف داخلی نیست. مردم فقط باید آن را روی پوست یا سطوح مجاور مانند بالش بمالند تا بخارات پخش شود.
روغن نعناع را بهصورت نوزاد یا کودک خردسال نمالید، زیرا ممکن است باعث ایجاد اسپاسم شود که تنفس را مهار میکند.
با ارائهدهنده مراقبتهای بهداشتی خود صحبت کنید تا تعیین کنید آیا هر یک از داروهای شما میتواند با نعناع یا روغن نعناع تداخل داشته باشد.
نعناع چه خاصیتی دارد؛ تغذیه
یک وعده 2 قاشق غذاخوری یا 3.2 گرم (گرم) نعناع فلفلی تازه به شما کمک میکند:
- 2.24 کالری
- 0.12 گرم پروتئین
- 0.48 گرم کربوهیدرات
- 0.03 گرم چربی
- 0.26 گرم فیبر
نعناع همچنین حاوی مقادیر کمی از موارد زیر است:
- پتاسیم
- منیزیم
- کلسیم
- فسفر
- ویتامین سی
- آهن
- ویتامین A
درحالیکه نعناع حاوی چندین ماده مغذی است، مقداری که یک فرد معمولاً در یک وعدهغذایی استفاده میکند برای تأمین مقدار قابلتوجهی از نیاز روزانه فرد کافی نیست.
نعناع در رژیم غذایی بهعنوان جایگزینی برای طعمدهندههای نمکی، شیرین یا کالری دار بسیار مفید است. پمادها یا مکملهای نعناع بیشتر فواید آنها را فراهم میکنند.
منبع: medicalnewstoday