چرا گلاب تلخ می شود؟

چرا گلاب تلخ می شود؟

نویسنده پست:

محمدمهدی خارکن

دسته‌بندی:

تاریخ پست:

تیر 2, 1402

تعداد بازدید

1,980

مقاله را به اشتراک بگذار

گلاب اصل از دیرباز در میان ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته ولی متاسفانه امروزه تولید گلاب تقلبی بسیار زیاد شده است و تشخیص گلاب اصل کاشان از گلاب های تقلبی کار دشواری شده است و ما امروز در سایت گروه تحقیقاتی خارکن در مقاله ی چرا گلاب تلخ میبشود؟ چگونه گلاب اصل کاشان را از گلاب های تقلبی تشخیص دهیم؟ به بررسی ویژگی های گلاب اصل کاشان می پردازیم.

چرا گلاب تلخ می شود؟

در پاسخ به سوال چرا گلاب تلخ می شود؟ باید بگویم که گلاب اصل کاشان از طریق فرایند تقطیر گل های تازه ی محمدی بدست میاید و کار بسیار وقت گیری است و به ازای هر یک کیلوگرم گل محمدی، یک کیلوگرم گلاب بدست میاید. برخی افراد سودجو با گل محمدی کمتر و اضافه کردن اسانس های تقلبی سعی می‌کنند عطر و بوی گلاب خود را به گلاب اصل نزدیک کنند ولی گلاب اصل یک سری ویژگی هایی از جمله تلخی و گسی خاص دارد که گلاب های تقلبی نمی‌توانند آن را با اسانس های مصنوعی ایجاد کنند؛ هرچه گلاب تلختر باشد، یعنی گل محمدی بیشتری در آن استفاده شده است؛ البته این تلخی در گلاب های اصل اذیت کننده نیست و سریع از بین میرود.

چگونه گلاب اصل کاشان را از گلاب های تقلبی تشخیص دهیم؟ خرید گلاب اصل کاشان

برای تشخیص گلاب اصل کاشان از گلاب های تقلبی باید به موارد زیر دقت کنیم:

  • طعم گلاب: یک تلخی که سریع از بین برود و اذیت کننده نباشد.
  • عطر و بوی گلاب: گلاب اصل یک بوی ملایم از گل محمدی را دارد و اصلا بوی تندی ندارد.
  • شفافیت و رنگ گلاب: گلاب اصل کاشان بدون رسوب و شفاف است.
  • خرید از مکان های معتبر.

منبع: medicalnewstoday

عنوان

Go to Top